HunNor meghívó

A HuNor meghívó lista azok számára jó, akik nem akarnak részt venni a HunNor email listán a társalgásban, csak az események meghívóit szeretnék kapni. Ez a lista egyirányú: minden tag megkapja az összes listára kiküldött levelet. A tagok nem küldhetnek levelet a listára, azt csak a lista adminisztrátorai, a "hírforrások" tehetik meg.

Aktuális hírforrások:

Dávoti Barnabás, Friedl Zita, Kelemen Zoltán, Kovács Ferenc
A lista igény szerint változhat. Kérem hogy aki szeretné megkapni a hírforrás státuszt az írjon az adminisztrátorok egyikének, lásd: tudnivalók. A hírforrások felelnek a kiküldött levelek tartalmáért. Fontos hogy csak releváns információ menjen ki. Reklámot nem küldünk. A lista alacsony forgalmú, kb. 10 levél megy havonta, csatolmányt (tehát nagy méretű levelet) nem küldünk.

Feliratkozás az alábbi mező segítségével:

A feliratkozás elindításának egyik módja ha beírja az email címét a következő mezőbe és megnyomja "feliratkozom" gombot. Ekkor a Yahoo oldalán találjuk magunkat ami megköszöni a feliratkozást, s közli hogy elküldött egy automatikus levelet (angol) az általunk megadott címre, amelyben kéri a feliratkozási szándék megerősítését.
Erre azért van szükség hogy a rendszer tudja ellenőrizni hogy a beírt email cím valós-e, s hogy tényleg a cím tulajdonosa kérte a feliratkozást, s nem valaki más csinál rossz viccet.
A megerősítést egyszerűen a levél visszaküldésével tudjuk megtenni. Fontos: A megerősítés nélkül a feliratkozás nem teljes.

Feliratkozás email-ben:

A feliratkozást elindíthatjuk úgy is ha küldünk egy levelet a következő címre:
hunnor-meghivo-subscribe@yahoogroups.com
A levél címe és tartalma lényegtelen. Ebben az esetben is kapunk egy automatikus levelet amely a feliratkozás megerösítését kéri. Ne felejtsük el visszaküldeni!


Leiratkozás:

A leiratkozáshoz egyszerűen küldjön egy levelet az alábbi címre:
hunnor-meghivo-unsubscribe@yahoogroups.com
A levél címe és tartalma lényegtelen.