2011-04-09

ÜVEGTIGRIS 3


Meghívó az ÜVEGTIGRIS 3 magyar filmvígjáték (2010) vetítésére
Vendégeink: Rudolf Péter rendező és Reviczky Gábor színművész

2011. április 9. szombat 18 óra
Kunsthøgskolen i Oslo, Fossveien 24 (bejárat: Steenstrupsgt.) 0551 Oslo
Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte – a büfénél marad, míg Lali – bár nem tervezte – az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Bővebben itt
Jegyek a helyszínen vásárolhatók, jegyárak: 90/150 korona
Mindenkit szeretettel várunk!
A norvégiai Magyarok Baráti Köre vezetősége

Figyelem! Pontositanom kell a filmvetites cimet! A helyszin helyes, de a foiskolanak a STEENSTRUPS GATE-i bejaratat kell hasznaljuk! Tehat a helyszin pontosan: KUNSTHØYSKOLEN I OSLO, STEENSTRUPS GATE 20.
Ez a Foss videregåendeskole mellett van.

Mivel a haz hetvegen egyebkent zarva van, az adott idopontban csak mi hasznaljuk az iskolatol kiberelt termeket. A riasztorendszer be van kapcsolva az iskola tobbi termeiban. A riaszto mukodesbehozasanak elkerulese vegett fontos, hogy csak a rendelkezesunkreallo termeket es kijaratot hasznaljuk.
A Steenstrup utcai bejarat fél 6-tol 6 ora 10 percig lesz nyitva. Tehat kb.40 perc all a kedves kozonseg rendelkezesere, hogy a mozivetitesre elfoglalja a helyet. Utana a kodolt bejarati ajtot be kell zarni. Ezert kerek mindenkit, hogy ezt az idotartamot vegye figyelembe. Bentrol termeszetesen kod nelkul is ki lehet jonni.

Kerek mindenkit, hogy az ismeroseivel is tudassa a pontositast. Koszonom.

Szolnoki Zoltan
Térkép: ITT