2022-11-18

JULEKONSERT

SETT AV KVELDEN PÅ FREDAG 9. DESEMBER!
DA AVHOLDES ÅRETS JULEKONSERT


Vi vil allerede nå anbefale deg å sette av fredag den 9. desember fra kl. 19.00. Da avholdes årets julekonsert i Ila kirke i Oslo. Den idealistiske musikeren og Ungarnvennen Per Karang er ansvarlig for arrangementet. Som trofast medlem av Norsk-Ungarsk forening (NUFO) vil han med dette invitere alle foreningens medlemmer til årets konsert. Av erfaring vet vi at denne julekonserten er meget populær og vi anbefaler våre medlemmer om å møte opp tidlig, gjerne en halv time før, for å regne med å få sitteplass.

Årets konsert blir først og fremst gjennomført av Per Karang på klaver og hans gode og trofaste musikervenner. Men det blir sikkert også noen overraskelser underveis. Per lover i alle fall at det blir mye stemning og mye kos.

Det er ikke påmelding eller inngangspenger til konserten. Men, styret i NUFO oppfordrer alle som kommer om å VIPPSE et passende beløp for denne minnerike kvelden. Inntektene vil i så fall gå til å dekke utgifter og et symbolsk honorar. VIPPS-nummer vil bli oppgitt etter konserten.