2014-10-21

Magyarország Nagykövetségének Konzuli Hivatala adminisztratív munkatársat keres napi 4 órára

Magyarország oslói nagykövetsége Oslo elegáns villanegyedében működik. A konzulátus a nagykövetség épületén belül található, így kiemelkedően kellemes munkakörnyezetet biztosít. A munkát a mindenkori nagykövet irányítása alatt dolgozó konzuli részleg látja el; az eredményes munkavégzés kulcsa a jó csapatmunka és a nagyfokú alkalmazkodókészség. A konzuli munka a nagykövetség egyik legfontosabb feladata. A konzulátuson keresztül közvetlen kapcsolatban állunk Norvégiában élő honfitársainkkal is, ezért leendő kollégánkkal szemben igen magas elvárásaink vannak.

A feladat:
Aktív közreműködés a konzuli ügyfélforgalom lebonyolításában. Közvetlen kapcsolattartás az ügyfelekkel személyesen, telefonon és e-mailen. Kapcsolattartás a helyi hatóságokkal. A konzul irányítása és felügyelete mellett részt venni a konzulátusi munka adminisztratív teendőinek ellátásában.

Az állás betöltésével kapcsolatos konkrét elvárások:

·        egyetemi vagy főiskolai végzettség (jogi, pedagógiai vagy közigazgatási végzettség előny)
·        magyar anyanyelvi, valamint norvég és angol felsőfokú nyelvtudás (kiváló fordítói készség)
·        legalább 5 éves norvégiai munkatapasztalat (előnyt jelent a norvég hatóságokkal kapcsolatos korábbi munkavégzés)
·        felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Microsoft Office)
·        képesség önálló munkavégzésre
·        jó problémamegoldó képesség
·        magas fokú empátiás készség és állóképesség
·        kiemelkedő stressz-tűrő képesség
·        megbízhatóság és csapatmunkára való alkalmasság
 
A motivációs levéllel ellátott szakmai önéletrajzokat szíveskedjenek a nagykövetség e-mail címére (mission.osl@mfa.gov.hu), legkésőbb 2014. november 15-ig eljuttatni.