2014-12-04

Magyar szakemberek és diákok hálózati estje, 2014. dec. 4. OsloKedves Hálózati Tagunk!

A Norvégiában élő, aktív magyar szakemberek és diákok hálózatának következő találkozóját 2014. december 4-én, csütörtökön tartjuk a nagykövetségen (Sophus Lies gate 3, 0244 Oslo) 18 órai kezdettel, melyre szeretettel várunk minden régi és új hálózati tagot!Gasztronómia és élelmiszer import - Magyaros mini-Julebord!

Vendégeink: 
Bemutatkozik többek között a PICK szalámit forgalmazó House of Hungary norvég tulajdonosa, Svein Bognár és beszámol terveiről, álmairól. A cég FB oldala: https://www.facebook.com/search/more?q=House+of+Hungary+Oslo#!/houseofhungary
Vendégünk továbbá az A La Carte AS (www.alac.no) élelmiszeripari termékeket forgalmazó norvég cég magyar tulajdonosa, Szabó Béla. Béla több éve él Norvégiában, sikeres üzletember, saját élettörténetén túlmenően betekintést ad majd az élelmiszer import részleteibe, nehézségeibe. 
Várhatóan csatlakozik hozzánk Monica Csangó magyar származású újságíró-gastroblogger-dokumentum filmrendező, http://monicacsango.blogg.no/, valamint Tursics Attila is, aki borimport témában járatos.

Egy szó mint száz, lesz miről és kikkel beszélgetnünk és meggyőződésünk, hogy ez a téma minden itt élő magyart érint és érdekel!

A beszélgetést  PICK szalámi/kolbász és libamáj pástétom kóstolóval zárjuk!

Köszönet érte előre is szponzorainknak! 

 


A rendezvény nyelve magyar és angol.

Szíves visszajelzésüket a mission.osl(kukac)mfa(pont)gov(pont)hu e-mail címre kérjük.

Szívélyes köszöntéssel:

Géczy Balázs, ideiglenes ügyvivő
Pintér Éva, külgazdasági attasé
Debreceni Mária, konzul